شنبه, 28 مرداد 1396

عنوان : راهنمای خرید شارژ اینترنتی دانشگاه آزاد فسا
 ۱۳۹۵/۰۷/۲۶

قابل توجه دانشجویان محترم

جهت استفاده از اینترنت در دانشگاه دانشجویانی که از قبل نام کاربری و پسورد دارند می بایست طبق راهنما که بر روی سایت دانشگاه می باشد. نسبت به تهیه حجم اینترنت از طریق شارژ آنلاین اقدام نمایند.

دانشجویان ورودی بهمن 95-94 به بعد می بایست فرم درخواست عضویت را از انتشارات تهیه و بعد از تکمیل و تایید آموزش مربوطه به پژوهش مراجعه و نسبت به اخذ نام کاربری و پسورد خود اقدام نمایند.

طریقه خرید شارژ اینترنتی دانشگاه آزاد فسا

1-بعد از وارد کردن login و  password را که همان شماره دانشجویی و کد ملی می باشد . اگر پیغام زیر ظاهر شد . گزینه سایت کاربران را کلیک کنیدو طبق دستورالعمل انجام دهید. اگر پیغام error  داد در نوار ابزار یک سایت را وارد کنید و بر روی ok کلیک کنید. صفحه مورد نظر باز می شود و ادامه کارتان را انجام دهید.

2-گزینه سایت کاربران را کلیک کنید.

3-سپس شماره دانشجویی و رمز کدملی خود را وارد کنید .

4- در قسمت شارژ آنلاین صورت هزینه ها مشخص شده است. هر اعتباری را که می خواهید بر روی گزینه صورتحساب و پرداخت کلیک کنید.

5- در قسمت بعد برداشت از طریق کارت بانک ملت را کلیک کنید.

6- سپس قسمت پرداخت هزینه از طریق کارت های عضو شتاب باز می شود. با وارد کردن اطلاعات کارت بانکی به مرحله بعد بروید.

7-با زدن گزینه تکمیل خرید به مرحله بعد بروید.

8-زمان پرداخت و مبلغ دریافتی نشان داده می شود.

9-در قسمت اطلاعات کاربری می توانید کلیات اطلاعات کاربری را مشاهده نمایید.