چهارشنبه, 4 ارديبهشت 1398

۷۷۲/۰۴/۰۶

خدمت به شهیدان و خانواده‏های آنان بر سایر خدمتها برتری دارد

برگزاری جلسه ستاد شاهد و ایثارگر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد فسا

به گزارش آنا ازفسا :همزمان با هفته دفاع مقدس ، جلسه ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه  با حضور کریمی رئیس  واحد ، رئیس بنیاد شهید شهرستان فسا و سایر اعضاء در محل دانشکده ادبیات دفتر ریاست واحد تشکیل گردید .

دکتر کریمی ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی واحد  ضمن ابراز خرسندی از برپایی جلسه با بیان ایثارگریها و رشادتهای شهداء خواستار توجه هرچه بیشتر به مسائل آموزشی و فرهنگی دانشجویان شاهد و ایثارگر شد . آبسالان ریاست بنیاد شهید فسا نیز از آمادگی این بنیاد جهت تعامل و همکاری هرچه بهتر و بیشتر با دانشگاه خبر داد .

سپس حجت الاسلام راهوار رئیس دفتر فرهنگ اسلامی واحد نیز با بیان اینکه این شهرستان بیش از 1100 شهید تقدیم انقلاب نموده که اگر 100 پست مدیریتی در شهرستان داشته باشیم به ازاء هر پست 10 نفر شهید داده ایم خواستار توجه به جایگاه و حریم والای شهداء و ایثارگران و خانواده های آنان خصوصاً در دانشگاه شد.

تصویب تقویم برگزاری جلسات ستاد ، دیدار از خانواده های شهداء دانشگاه در هفته دفاع مقدس برگزاری اولین گردهمایی دانشجویان شاهد و ایثارگر واحد ، نصب یادمان شهداء در دانشگاه با همکاری بنیاد و اجرای طرح استاد مشاور از مصوبات  این جلسه بود.

بازگشت      فايل الحاقي